E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ζώδια του μήνα: Aύγουστος

Τι μας περιμένει κάτω από το ζεστό αυγουστιάτικο ήλιο

Ζώδια του μήνα: Aύγουστος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

Tι λένε τα άστρα για αυτό το μήνα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

KΡΙΟΣ

Η διαίσθησή σας είναι αυτό το διάστημα πηγή καθοδήγησης. Τα καλά πράγματα έρχονται… και είστε το πιο τυχερό από όλα τα ζώδια! Μπορεί να κάνετε ένα μεγάλο διάλειμμα από την εργασία σας, που θα σας δώσει τη δυνατότητα, να ξεκουραστείτε. Στα τέλη του μήνα ασχοληθείτε με το πολυάσχολο πρόγραμμά σας για να βάλετε μια τάξη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει λόγος να γιορτάσετε με την οικογένεια και όλα όσα αφορούν το σπίτι, να περάσετε χρόνο με τους δικούς σας και να νιώσετε πως επιστρέφετε "σπίτι".Οι ρομαντικές χειρονομίες θα θέσουν τώρα τη βάση για μια σχέση ζωής, και αυτό μπορεί να σας φέρει την ασφάλεια που αποζητάτε. Ίσως λάβετε μια πρόσκληση για μια εκδήλωση, όπου θα συναντήσετε κάποιον ιδανικό ειδικά για εσάς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τροχός θα γυρίσει και η ζωή σας θα πάρει μια θετική στροφή. Τα ζώδια συμβουλεύουν να μην πνιγείτε στην αυτολύπη ή να νιώθετε θύματα ή μάρτυρες. Σηκωθείτε, κάντε πέρα ό,τι σας ενοχλεί και αρχίστε να μαρσάρετε στη νέα πραγματικότητα στην οποία είστε πρωταγωνιστές και δεν αφήνετε τους άλλους να σας λένε τι να κάνετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μεγάλη δύναμη μέσα σας: Να μάθετε από τον πόνο σας και να αποκτήσετε σοφία από κάθε δύσκολη κατάσταση που περνάτε και να δείτε τη ζωή αλλιώς! Τα οικονομικά σας θέματα μπαίνουν επιτέλους στην άκρη και νιώθετε πως γεννιέστε ξανά πιο ανάλαφροι και πιο αποφασισμένοι να οργανώσετε τη ζωή σας μετά τις διακοπές.

ΛΕΩΝ

Η χαρούμενη και ανάλαφρη στάση σας θα αυξήσει τη γοητεία σας και την έλξη σας. Απολαύστε το. Μπορεί να νιώσετε νοσταλγία αυτό το διάστημα και να επισκεφτείτε την πατρίδα σας, το παλιό σας σχολείο ή το χωριό σας. Τα ζώδια πάντως μιλάνε για πιθανότητες αναβίωσης παλιών σχέσεων - όχι απαραίτητα εpωτικών!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η ώρα να λύσετε ένα πρόβλημά σας προσεγγίζοντας το άμεσα με ρεαλισμό. Προσέξτε όμως να μην αφήσετε τα συναισθήματα να σας οδηγήσουν - εστιάστε στη λογική, την αντικειμενικότητα και το στόχο, και μην προσπαθήσετε να ελέγξετε τους άλλους, αφήστε να γίνει ό,τι είναι να γίνει. Μερικές φορές, αυτό είναι που χρειάζεστε και θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλετε. Καλές βουτιές!

ΖΥΓΟΣ

Πριν φύγετε για διακοπές τα νεύρα σας θα τεντώσουν ελαφρά από συναδέλφους που περιμένουν από τους άλλους τα πάντα και δεν είναι βοηθητικοί. Εκείνοι που έχουν σχέση, μπορεί να νιώσουν ότι το ταίρι τους έχει γίνει κτητικό ή επιβλητικό και αφαιρεί την ελευθερία σας. Αυτό δημιουργεί τρομερή πίεση και ανάγκη για αλλαγές. Συζητήστε το!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιμονή σας θα αποδώσει. Η διάθεσή σας παραμένει καλή. Έχετε την έντονη επιθυμία να ανακαλύψετε ξανά την αίσθηση του νοήματος στη ζωή μέσα από συζητήσεις. Κάνετε μερικές σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας μετά τα μέσα του μήνα. Μεταμορφώνεστε σε έναν νέο εαυτό και αυτό θα σας δώσει μια νέα οπτική για τη ζωή που ξεκινά άμεσα μετά τις διακοπές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε να περιμένετε μια προαγωγή. Η ζεστασιά και η στοργή των αγαπημένων σας θα ανανεώσει την αυτοπεποίθησή σας. Φαίνεται έντονη ευτυχία που έρχεται από παιδιά ή από την οικογένεια ή ακόμη κι από έναν απρόσμενο έρωτα. Βουλιάξτε στο νερό, φάτε, πιείτε, ξαπλώστε σε μια αιώρα, δείτε φίλους, κολυμπήστε, απολαύστε τη ζωή!

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Είναι ώρα να ρίξετε μια βαθύτερη ματιά στις σχέσεις σας αυτό το μήνα. Προβλέπονται στρες και τσακωμοί με το ταίρι σας αν δεν λύσετε τα θέματά σας. Μπορεί το ταίρι σας να είναι άπιστο ή ένα ζηλιάρικο άτομο στη ζωή σας να σας σαμποτάρει πίσω από την πλάτη σας. Από την άλλη το πάθος δεν θα λείψει και οι φιλίες σας θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάτω απ' το στρες της δουλειάς θα θέλετε να απελευθερωθείτε, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει τους υπόλοιπους. Θέλετε να φύγετε διακοπές αλλά οι υποχρεώσεις σας κρατάνε στην πόλη. Αυτό έχει ως συνέπεια να αντιδράτε πιο παρορμητικά απ’ ότι συνήθως, ασταθέστερα και περίεργα. Κάντε το ως δώρο στον εαυτό σας και κλείστε το τηλέφωνο αυτό το μήνα!

ΙΧΘΕΙΣ

Η ζωή μπορεί να μοιάζει χαοτική και να έχει πιο έντονους ρυθμούς απ’ ό,τι πριν. Η προσαρμοστικότητα και το ανοιχτό μυαλό θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα έρθουν μπροστά σας ενώ θα λιάζεστε ανέμελοι. Μια πρόταση για δουλειά θα έρθει από το πουθενά!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε αυτά τα εστιατόρια θα φας την καλύτερη deep dish pizza της Αθήνας

Πριν 1 ώρα

Για σένα που θέλεις να δοκιμάσεις την deep dish pizza καλό είναι να ξέρεις και που θα βρεις την καλύτερη!

Tι μπορείς να τρως το βράδυ που να βοηθά να έχεις έναν ήσυχο ύπνο

Πριν 1 ώρα

Ό,τι τρως μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα του ύπνου

Η πόλη που θα ερωτευτείς αν είσαι λάτρης της τέχνης

Πριν 1 ώρα

Αξίζει οπωσδήποτε να την επισκεφτείς μια φορά στη ζωή σου

3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον σύντροφό σας πριν συζήσετε

Πριν 1 ώρα

Είναι μια πραγματικά ευχάριστη στιγμή, αλλά είναι επίσης μια πολύ σημαντική

Βρίσκεται η απιστία στα γονίδια; Τι λένε οι μελέτες

Πριν 1 ώρα

Τι έδειξαν οι έρευνες σε δίδυμους

Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια

Χτες

Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση

Τι είναι το Σύνδρομο του Βαμπίρ

Χτες

Τα βαμπίρ είναι αληθινά ...κάποιες φορές!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Χτες

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

par: 37
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.