E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

5 celebrities και η σχέση τους με τρομακτικές δολοφονίες

Με οποιονδήποτε τρόπο

5 celebrities και η σχέση τους με τρομακτικές δολοφονίες
@keranews.org
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Είναι πολλές φορές που ο κόσμος μοιάζει να κινείται γύρω από τις ζωές των celebrities. Ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις αυτές είναι συνδεδεμένες με κάποιους φόνους πριν αυτοί γίνουν διάσημοι ή μετά. Με οποιονδήποτε τρόπο. Όπως οι 5 παρακάτω...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Matthew McConaughey

https://kslnewsradio.com/1910649/matthew-mcconaughey-joins-the-faculty-at-the-university-of-texas-in-austin/

@kslnewsradio.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 1978, ο Edward Bell πάρκαρε το αυτοκίνητο του αι βγήκε γuμνός από τη μέση και κάτω, κατευθύνθηκε προς μια παρέα νεαρών και ένας 26χρονος πρώην πεζοναύτης του ζήτησε τον λόγο. Ο Bell τράβηξε όπλο και τον σκότωσε μπροστά στα μάτια της μητέρας του. Προσπάθησε να ξεφύγει αλλά συνελήφθη.

Κάποια στιγμή βγήκε έξω με αναστολή. Αλλά εξαφανίστηκε. Παρέμεινε καταζητούμενος για 14 χρόνια. Το 1992, η τηλεοπτική εκπομπή «Unsolved Mysteries» αφιέρωσε μια εκπομπή για τον φόνο του 26χρονου. Για την δραματοποίηση της ιστορίας, προσέλαβε έναν άγνωστο τότε ηθοποιό για να υποδυθεί τον 26χρονο. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Matthew McConnaghey.

Όχι μόνο ήταν ο πρώτος του ρόλος, αλλά λίγο μετά την προβολή της εκπομπής, δυο τηλεθεατές τηλεφώνησαν, λέγοντας πως γνωρίζουν τον Bell και πως μένει στον Παναμά. Λίγο αργότερα συνελήφθη και καταδικάστηκε στις ΗΠΑ σε 70 χρόνια φυλάκισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Bill Paxton

https://www.thewrap.com/bill-paxton-cause-death-revealed-stroke/

@thewrap.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 1963 ο πρόεδρος John Kennedy επισκέφθηκε το Τέξας. Όταν βγήκε από το ξενοδοχείο του στο Fort Worth το πρωί της 22ας Νοεμβρίου, μίλησε στον κόσμο που είχε μαζευτεί. Οι φωτογράφοι και οι καμεραμαν τράβηξαν φωτογραφίες και πλάνα. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές ήταν εκείνη με ένα παιδάκι να ξεχωρίζει, ενώ καθόταν στους ώμους κάποιου άνδρα.

Δεκαετίες αργότερα, αποδείχθηκε πως αυτό το αγοράκι ήταν ο ηθοποιός Bill Paxton, που το Fort Worth ήταν η πόλη που γεννήθηκε. Λίγο αργότερα, ο John Κennεdy δολοφονήθηκε. Οι δυο φωτογραφίες του Bill Paxton από εκείνη την ημέρα, βρίσκονται πλέον στο Εξαώροφο Μουσείο του Ντάλας.

Woody Harrelson

https://www.vox.com/xpress/2014/8/25/6065873/remember-when-woody-harrelson-was-a-cigar-smoking-lamb-named-lou

@vox.com

Οι γονείς του Woody Harrelson χώρισαν όταν εκείνος ήταν επτά ετών. Λίγο αργότερα έμαθε πως ο πατέρας του ήταν εκτελεστής και αναλάμβανε συμβόλαια θανάτων. Ο Charles Harrelson είχε πάντα μπλεξίματα με τον νόμο αλλά τίποτα το σοβαρό. Λίγο όμως μετά τον χωρισμό του, κατηγορήθηκε για την δολοφονία ενός άνδρα. Αθωώθηκε αλλά δεν ήταν το τέλος των «περιπετειών» του.

Τρία χρόνια αργότερα καταδικάστηκε για τον φόνο ενεός εμπόρου σιτηρών σε 15 χρόνια φυλάκισης. Πέντε χρόνια αργότερα αποφυλακίστηκε υπό όρους. Αλλά πάλι, τον προσέλαβε ένας έμπορος ναρκωτικών για να σκοτώσει έναν δικαστή. Αυτή τη φορά, καταδικάστηκε σε δις ισόβια. Μάλιστα, ο πατέρας του Harrelson ήταν ένα από τα ονόματα που ήταν ύποπτα για την δολοφονία του John Kennedy.

Henry Rollins

https://www.grammy.com/grammys/news/sound-vinyl-henry-rollins-new-modern-record-store

@grammy.com

Ηθοποιός και τραγουδιστής punk, ακόμα και ύστερα από την επιτυχία του μες το συγκρότημά του, παρέμεινε πολύ φίλος με τον Joe Cole, τον γιο του ηθοποιού Dennis Cole. Έμεναν μάλιστα μαζί.

Τον Δεκέμβριο του 1991 κατευθύνονταν προς το σπίτι τους, όταν δυο μαύροι άνδρες τους απείλησαν με όπλα, έξω από το σπίτι τους. Έριξαν κάτω τον Cole και ανάγκασαν τον Rollins να πέσει στα γόνατα. Όταν είδαν πως πάνω τους είχαν μόνο 50 δολάρια εξοργίστηκαν.

Τους είπαν να μπουν στο σπίτι. Ο Rollins γύρισε την πλάτη και άκουσε έναν πυροβολισμό. Είχαν πυροβολήσει τον Cole στο πρόσωπο. Ο Rollins έτρεξε ξεφεύγοντας από τους δυο άνδρες και κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Παρόλο που η περιγραφή του Rollins ήταν λεπτομερής, κανένας δεν συνελήφθη ποτέ για τον φόνο του φίλου του.

Steve McQueen και Jerzy Kosinski

@hollywoodreporter.com, imdb.com

Ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα στο Χόλιγουντ, ήταν η δολοφονία της εγκύου Sharon Tate, από τέσσερα μέλη της οικογένειας Manson. Μαζί της δολοφόνησαν ακόμα τέσσερα άτομα.

Καλεσμένοι στο σπίτι της εκέινη την ημέρα ήταν ο ηθοποιός Steve McQueen και ο συγγραφέας Jerzy Kosinski. O δεύτερος πήρε την πτήση από το Παρίσι για το Λος Άντζελες, αλλά οι αποσκευές του εστάλησαν κατά λάθος στη Νεά Υόρκη. Όταν το αεροπλάνο έκανε στάση εκεί, τον ανάγκασαν να βγει και να πάρει τις βαλίτσες του. Έχασε όμως την πτήση και έτσι δεν παρευρέθηκε στο σπίτι της Tate.

Από την άλλη ο Steve McQueen ήταν γνωστός γυναικάς. Εκείνο το απόγευμα γνώρισε μια νεαρή, με την οποία έκαναν σeξ. Έτσι τους έστησε. Ωστόσο πολύ αναρωτιούνται αν ο McQueen, που είχε στρατιωτική εκπαίδευση, θα μπορούσε να τους είχε σταματήσει.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Πριν 3 μέρες

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 5 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 29
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.