E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δουλειές από το σπίτι που μπορώ να κάνω

Εδώ είναι κάποιες δραστηριότητες που μπορείτε να ξεκινήσετε από το σπίτι με πολύ λίγα χρήματα

Δουλειές από το σπίτι που μπορώ να κάνω
Igor Miske on Unsplash
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ

Απλά επειδή ο τρόπος ζωής σας, σας κρατάει έξω από ένα γραφείο, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε μια δουλειά πλήρους απασχόλησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι όπως κάνουμε γυμναστική στο σπίτι, τόσο εύκολα μπορούμε και να δουλέψουμε στο σπίτι. Αν ψάχνετε για δουλειές από το σπίτι που μπορώ να κάνω ή για έναν νέο τρόπο να κερδίσετε επιπλέον χρήματα, εδώ είναι κάποιες δραστηριότητες που μπορείτε να ξεκινήσετε από το σπίτι με πολύ λίγα χρήματα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κίνητρο, η προθυμία να εργαστείτε σκληρά και η επιθυμία να είστε οικονομικά επιτυχημένοι.

1. Κατάστημα διανομής

Η ανακύκλωση των ρούχων δεν ήταν ποτέ πιο δημοφιλής από ότι είναι τώρα. Οι καιροί προφανώς αλλάζουν και η αγορά μεταχειρισμένων ρούχων επέστρεψε. Η ύφεση οδήγησε τους καταναλωτές να εξοικονομούν χρήματα αγοράζοντας είδη που έχουν χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλο παραμένοντας όμως σε καλή κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα κατάστημα διανομής λειτουργεί επίσης και ως μια διαδικτυακή επιχείρηση. Ως ιδιοκτήτης μιας τέτοια επιχείρησης, δεν πληρώνετε τίποτα για το απόθεμα σας μέχρι να πωληθεί, γεγονός που καθιστά αυτή την επιχείρηση ιδανική για έναν νέο επιχειρηματία. Προμηθευτείτε καθαρά, καλά φροντιμένα ρούχα, βιβλία, διακοσμητικά κτλ και βάλτε τα προς πώληση είτε στο διαδίκτυο, με την κατασκευή ιστοσελίδων σχετικών με αυτό που προσφέρεται ή σε μια φυσική τοποθεσία. Το μυστικό για μια επιτυχημένη επιχείρηση είναι να έχετε μια ευχάριστη, καθαρή και μοντέρνα ατμόσφαιρα, έτσι ώστε να είστε ελκυστικοί προς τους καταναλωτές.

2. Προσφορά φαγητού

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο από το να ταΐσετε ένα πεινασμένο στομάχι με ένα πλούσιο γεύμα και να πληρωθείτε για αυτό.  Σαφώς και δεν χρειάζεται να είστε σεφ ή να έχετε τρομερές μαγειρικές δεξιότητες, αρκεί να μπορείτε να δημιουργείτε εύκολα και υγιεινά γεύματα και να έχετε οργανωτικές ικανότητες. Μια καλή κατανόηση γύρω από τα και τους κανονισμούς υγιεινής είναι επίσης απαραίτητα αλλά όχι ακατόρθωτα να τα έχετε στην επιχείρησή σας. Μια καλή συμβουλή είναι να επενδύσετε σε καλά εξαρτήματα μαγειρικής που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και μελλοντικά αρκετά χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

3. Κειμενογράφος

Αν χειρίζεστε καλά και με ευκολία μια γλώσσα τότε η συγγραφή κειμένων είναι μια επιλογή που μπορείτε να εξετάσετε. Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να γράψετε για ένα θέμα το οποίο γνωρίζετε καλά. Μια συμβουλή που έχουμε να σας δώσουμε είναι να συμβουλεύεστε πάντα έναν δικηγόρο από την Oikonomakis Law για να μην κάνετε κάποιο νομικό λάθος που να σας δημιουργήσει πρόβλημα. Με αυτά κατά νου, η κειμενογραφία είναι μια απασχόληση που μπορεί να σας προσφέρει πρώτων εισόδημα χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείπετε το σπίτι και δεύτερον ωράριο που να προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής σας.

4. Ασχοληθείτε με την κηπουρική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα φαρμακευτικά βότανα, τα αφεψήματα, τα βότανα για κεριά αρωματοθεραπείας και τα μυρωδικά είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες και μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Μια βασική γνώση για την καλλιέργεια βοτάνων είναι απαραίτητη ναι αλλά μπορείτε πολύ εύκολα να πάρετε την απαραίτητη γνώση. Τα λουλούδια που χρησιμοποιούνται για τα αρωματικά σαπούνια ή τα κεριά απαιτούν λίγα τετραγωνικά για να αναπτυχθούν. Επίσης η προετοιμασία του προϊόντος μπορεί εύκολα να γίνει σε μια απλή κουζίνα χωρίς πολύ εξοπλισμό και πάγκους εργασίας.

5. Τεχνικές εργασίες

Ίσως εδώ να χρειάζεται να βγειτε από το σπίτι καθώς μιλάμε για μια απασχόληση που προσφέρει υπηρεσίες σε τρίτους. Επίσης αναφέρετε περισσότερο σε ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και μπορούν να χρησιμεύσουν ως υδραυλικός Αθήνα ή ηλεκτρολόγος για μικρές και εύκολες εργασίες. Επίσης, μπορείτε να ράβετε ρούχα ή κουρτίνες για κάποιον άλλο ή να παραδίδεται μαθήματα σε ανθρώπους που χρειάζονται άμεσα μια βοήθεια πάνω σε ένα αντικείμενο κτλ.

 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια

Σήμερα

Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση

Trends στο χρώμα των μαλλιών για την άνοιξη που πρέπει να τσεκάρεις

Σήμερα

Oι φετινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Σήμερα

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

Έχεις αλλεργία; Μπορεί να φταίνε τα καλλυντικά σου

Χτες

Οι αλλεργίες στα καλλυντικά προϊόντα έχουν γίνει κάτι σύνηθες

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Χτες

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Προχτές

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Τροφές που καταστρέφουν το έντερο και που οι διαιτολόγοι συνιστούν να κόψετε αμέσως

Προχτές

Eάν θέλετε να μειώσετε το λίπος στην κοιλιά έως το καλοκαίρι

Αυτό το τραγούδι αντιπροσωπεύει το κάθε ζώδιο

Προχτές

Ποιο είναι το δικό σου;

Νηστίσιμοι ρεβυθοκεφτέδες καλύτεροι από τηγανητοί

Πριν 3 μέρες

Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι ρεβυθοκεφτέδες χωρίς να πάρετε εξτρα θερμίδες

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.