E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Ειδήσεις, γεγονότα, showbiz: Τι άφησε πίσω της η δεκαετία

Αυτές ήταν οι πιο viral στιγμές της τελευταίας δεκαετίας

Φωτογραφίες, βίντεο, γεγονότα που έκαναν το ίντερνετ να πέσει μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια

Αυτές ήταν οι πιο viral στιγμές της τελευταίας δεκαετίας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

Οταν πριν από μερικές μέρες η Τζένιφερ Ανιστον δημοσίευσε τη φωτογραφία-reunion των Friends, το οποίο σηματοδότησε και το ντεμπούτο της στο Instagram, όλοι μιλούσαν για μια viral στιγμή που σίγουρα θα κάνουμε καιρό να ξεχάσουμε!

Η φωτογραφία κυριολεκτικά «έριξε» το Instagram, συγκεντρώνοντας μέσα σε μερικές μόνο ώρες εκατομμύρια like, ενώ πλέον βρίσκεται στην πέμπτη θέση με τα posts με τα περισσότερα like ever.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

Ανατρέχοντας στην τελευταία δεκαετία, επιλέγουμε μερικές ακόμα στιγμές, που κατάφεραν να γίνουν viral και να «ρίξουν» το διαδίκτυο, μένοντας κυριολεκτικά στην ιστορία. Ποιες από αυτές θυμάστε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η selfie που έριξε το ίντερνετ

Το 2014 η Έλεν Ντε Τζένερις ήταν οικοδέσποινα των Όσκαρ. Η ίδια ζήτησε από τον Μπράντλει Κούπερ να βγάλει μια σέλφι στην οποία πόζαραν μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως η Μέριλ Στριπ, ο Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί, η Τζένιφερ Λόρενς και άλλοι.

Η selfie κράτησε για τρία χρόνια τον τίτλο του post με τα περισσότερα retweets στην ιστορία (αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση με 3.47 εκατομμύρια retweets).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το προεδρικό Tweet

To tweet με τα περισσότερα like για το 2017 ανήκει στον πρώην Πρόεδρο των Η.Π.Α. Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος εκείνη τη χρονιά δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα κατά του ρατσισμού, με αφορμή τις ρατσιστικές επιθέσεις στο Charlottesvlle. Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Ομπάμα να χαμογελά σε τρία παιδιά από διαφορετικές φυλές, με λεζάντα «Κανείς δε γεννήθηκε μισώντας έναν άλλο άνθρωπο λόγω του χρώματος του δέρματός του ή της θρησκείας του». Έχει συγκεντρώσει σχεδόν 4,5 εκατομμύρια like.

Η εγκυμοσύνη της Μπιγιονσέ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

We would like to share our love and happiness. We have been blessed two times over. We are incredibly grateful that our family will be growing by two, and we thank you for your well wishes. - The Carters

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Μπιγιονσέ το 2017 μέσω Instagram αποτελούσε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα posts εκείνης της χρονιάς, κατακτώντας μάλιστα για κάποιους μήνες την κορυφή στη λίστα με τα most-liked posts. Στη φωτογραφία βλέπουμε την Queen Bey να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και βέλο, με φόντο ανθισμένα τριαντάφυλλα. Iconic!

Η γέννηση της Στόρμι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

stormi webster 👼🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie ✨ (@kyliejenner) στις

Όταν η Κάιλι Τζένερ πόσταρε τη φωτογραφία της νεογέννητης κόρη της Στόρμι τον Φεβρουάριο του 2018, κυριολεκτικά έριξε στο Instagram. Αγγίζοντας σήμερα τα 19 εκατομμύρια like, η φωτογραφία κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα με Instagram posts με τα περισσότερα like στην ιστορία. Ωστόσο, πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Το αβγό που «έριξε» το Instagram

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Let’s set a world record together and get the most liked post on Instagram. Beating the current world record held by Kylie Jenner (18 million)! We got this 🙌 #LikeTheEgg #EggSoldiers #EggGang

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EGG GANG 🌍 (@world_record_egg) στις

Στο νούμερο ένα λοιπόν βρίσκεται πια το περίφημο αβγό, που τον περασμένο Ιανουάριο ξεκίνησε μια δυναμική καμπάνια για να κατακτήσει τον τίτλο του “most liked post”. Τελικά, το post όχι μόνο κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ της Τζένερ, αλλά έχει ξεπεράσει πια τα 50 εκατομμύρια like. Μοιάζει απίθανο να ξεπεραστεί σύντομα!

Χάρι και Μέγκαν online

Πρόσφατα, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν ότι έπρεπε να δημιουργήσουν το δικό τους, προσωπικό προφίλ στο Instagram, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες απέκτησε πάνω από ένα εκατομμύριο followers (σήμερα, σχεδόν αγγίζει τους 10 εκατομμύρια). Μέχρι τότε, οι ακόλουθοι μάθαιναν τα νέα τους μέσα από τον λογαριασμό του Kensington Palace, το οποίο πλέον επικεντρώνεται στις δράσεις του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Τα τραγούδια που έγιναν viral

Σίγουρα, το τραγούδι που είχαμε σιχαθεί ν’ ακούμε το 2012 ήταν το Gangam Style του Κορεάτη Psy, το οποίο στο YouTube έχει ξεπεράσει τις 3 δις προβολές και για ένα διάστημα υπήρξε νούμερο 1 στη λίστα με τα most-watched music videos στην ιστορία (σήμερα, βρίσκεται στην 7η).

Πλέον, στην πρώτη θέση συναντάμε το Despacito του Luis Fonsi με τον Daddy Yankee, με πάνω από 6 δις views, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017 και είχαμε επίσης βαρεθεί να το ακούμε.

Τα challenges

Το ice-bucket challenge ξεκίνησε με φιλανθρωπικό σκοπό, την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση γύρω από την Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση, το 2014. Όλοι (κυριολεκτικά) από την Ντονατέλα Βερσάτσε έως τον Αντρέα Μποτσέλι δέχτηκαν την πρόκληση και έριχναν πάνω τους έναν κουβά παγωμένο νερό με παγάκια.

Από τότε, πολλά ακόμα τέτοιους είδους challenges έχουν γίνει viral -όχι απαραίτητα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα- με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Mannequin challenge, το οποίο μάλιστα δέχτηκε και το ζεύγος Κλίντον.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν η Jennifer Lawrence έγινε η «πέτρα του σκανδάλου» για διάσημο ζευγάρι

OMG Πριν 5 ώρες

Θεωρήθηκε το τρίτο πρόσωπο, ήταν όμως;

Eva Herzigova: Πώς είναι σήμερα το θρυλικό top model των 90s

OMG Πριν 5 ώρες

Τι κάνει στα 51 της η ξανθιά καλλονή από την Τσεχία

Viral φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια του Ρονάλντο – «Ξυπνάει με τρελό πόνο κάθε μέρα»

OMG Χτες

Έχει δώσει περισσότερα από 1.200 παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο

Χριστίνα Κολέτσα: Απολαμβάνει την Καθαρά Δευτέρα στη θάλασσα

OMG Χτες

Δείτε τις φωτογραφίες με μπικίνι που ανέβασε

Αρκάς: Η ξεκαρδιστική καλημέρα με τη Δευτέρα να πλένεται στην μπανιέρα για να είναι... Καθαρά

OMG Χτες

Ο Αρκάς «έπαιξε» ξανά με την αγαπημένη του μέρα, τη Δευτέρα, που όμως σήμερα πλένεται στην μπανιέρα για να είναι... Καθαρά.

41 χρόνια πριν: Αννα Βίσση‑ Νίκος Καρβέλας στον γάμο τους με total white look

OMG Χτες

Το συντηρητικό νυφικό, τα πασουμάκια της νύφης και τα διαφορετικά μαλλιά του γαμπρού

Κεφαλονιά: Έκαναν άρμα τον Φαραντούρη του ΣΥΡΙΖΑ στο Ληξουριώτικο καρναβάλι

OMG Χτες

Κεφαλονιά: Το Ληξουριώτικο Καρναβάλι διακρίνεται για τη σάτιρα του

Κέιτ Μίντλετον: Νέα δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ ‑ «Χαρούμενη, υγιής και χαλαρή»

OMG Χτες

Παρακολούθησαν και τα τρία παιδιά τους, τον 10χρονο Τζορτζ, την 8χρονη Σάρλοτ και τον 5χρονο Λούις, να συμμετέχουν σε αθλήματα

par: 29
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.