E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Καφέ της Χαράς»: Η Βάλια δικηγόρος και ο Μανωλάκης αρραβωνιασμένος

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

«Καφέ της Χαράς»: Η Βάλια δικηγόρος και ο Μανωλάκης αρραβωνιασμένος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/11/2019 | 20:29

Δεκαπέντε χρόνια μετά την τεράστια τηλεοπτική του επιτυχία, το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση!

Ο Χάρης Ρώμας είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό την μεγάλη επιστροφή ενός από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ του ως σεναριογράφου στην ελληνική τηλεόραση. Ωστόσο, σήμερα, έρχεται η πρώτη επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την μεγάλη επιστροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το Καφέ της Χαράς» επιστρέφει 15 χρόνια μετά το φινάλε και σε αυτό θα δούμε όλους τους πρωταγωνιστές του χωριού που τρέλανε τα μηχανάκια της τηλεθέασης, αλλά και νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στο Κολοκοτρωνίτσι.

Βίντεο: Που αφήσαμε το «Καφέ της Χαράς»

Στα τελευταία επεισόδια το μοντέρνο «καφέ της Χαράς» παραδίδεται στις φλόγες σε ένα περιστατικό που έχει όλες τις ενδείξεις ενός εμπρησμού. Ωστόσο οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

Η Χαρά (Ρένια Λουϊζίδου) συνειδητοποιεί πως η σχέση της με τον οπισθοδρομικό Περίανδρο (Χάρη Ρώμα) δεν μπορεί να οδηγήσει πουθενά. Έτσι, βάζει τα πράγματά της στο αυτοκίνητό της, παίρνει και την κόρη της Βάλια και φεύγει από το Κολοκοτρωνίτσι, με τον δήμαρχο να τρέχει πίσω της σε μια απέλπιδα προσπάθεια να την σταματήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «Καφέ της Χαράς» στο 2020

Η Βάλια (Έφη Ρασσιά) έχει μεγαλώσει και είναι μια δικηγόρος. Η κόρη της Χαράς αποφασίζει να επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της.

Εκεί, συναντά το δημαρχόπουλο, τον γιο του Περίανδρου, Μανωλάκη (Πάρις Σκαρτσολιάς), ο οποίος έχει μεγαλώσει και όλοι τον αποκαλούν φυσικά Μάνο. Ο παιδικός έρωτας της Βάλιας και του Μάνου στο «Καφέ της Χαράς» θα αναζωπυρωθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν εμπόδια. Στον έρωτα αυτό εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά. Άλλωστε, όσο η Βάλια λείπει στην Αθήνα, ο Μάνος αρραβωνιάζεται με μια άλλη γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Χαρά μπορεί να θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα γυναικεία παρουσία στο «Καφέ της Χαράς»

Άλλο ένα πρόσωπο που έχει ακουστεί εδώ και καιρό ανάμεσα στο καστ της σειράς «Το Καφέ Της Χαράς» είναι η Ζέτα Δούκα. Μια νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι φέρνει τα πάνω – κάτω, όχι μόνο στη ζωή του Περίανδρου αλλά και ολόκληρου του χωριού! Η Στέλλα, (Ζέτα Δούκα) μια δυναμική, όμορφη και μυστηριώδης γυναίκα, θα διαταράξει την πολυπόθητη «Τάξη και Ηθική» και θα γίνει γρήγορα το καινούργιο κόκκινο πανί για τον Πώποτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

New beginnings... Stay tuned! #kafetisxaras #15yearslater #tvseries #coming @ant1tv 👗 @nikolpanagiotou 💄 @lena88kar 💇‍♀️ #litsakotseli 📸 @dimbak

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν και θα γίνονται σε φυσικούς χώρους στην Αττική αλλά και στο χωριό Καρυά Αργολίδας, το οποίο έχει ταυτιστεί με την εικόνα του περίφημου Κολοκοτρωνιτσίου! Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το iefimerida.gr, ο ρόλος της Ρένιας Λουιζίδου στα νέα επεισόδια της σειράς παραμένει πρωταγωνιστικός. Ωστόσο, καθώς την περασμένη σεζόν η ηθοποιός βρισκόταν στο σίριαλ «Το Σόι Σου», συμφωνήθηκε να συμμετέχει σε ορισμένα μόνο επεισόδια του «Καφέ της Χαράς».

Πότε θα δούμε το πρώτο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς»

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το «Καφέ της Χαράς» της νέας εποχής αναμένεται να κάνει πρεμιέρα με τη νέα χρονιά. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να δούμε το πρώτο επεισόδιο μέσα στις γιορτές και λίγο πριν μπει η Νέα Χρονιά. Άλλωστε, η σειρά έρχεται να σηματοδοτήσει και τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1, ο οποίος έκανε πρεμιέρα στις τηλεοπτικές συχνότητες της χώρας την Πρωτοχρονιά του 1990.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Πριν 1 ώρα

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Αυτή ήταν η τελευταία τους φωτογραφία ως ζευγάρι, αφού χώρισαν λίγο μετά

Πριν 1 ώρα

Ο Christopher Lakkees και η Jessica Alba έχουν παρόλ`αυτά μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Χτες

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Χτες

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.