E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ηράκλειο: Σκότωσε με άνανδρο τρόπο την ανάπηρη κοπέλα του

Η ιστορία αγάπης που βάφτηκε με αίμα

Ηράκλειο: Σκότωσε με άνανδρο τρόπο την ανάπηρη κοπέλα του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 5/12/2019 | 10:25

«Είμαστε σίγουροι ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη» δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας της 31χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της με βίαιο τρόπο από τα χέρια του 40χρονου συντρόφου της.

«Από το σύνολο της δικογραφίας προκύπτει ξεκάθαρα ότι ο κατηγορούμενος ήθελε να σκοτώσει και αυτό έκανε άνανδρα σε ένα κορίτσι που είχε σοβαρά προβλήματα σωματικής υγείας» υποστηρίζει ο δικηγόρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Κλειώ είχε κριθεί ανάπηρη σε ποσοστό άνω του 67% και ήταν σχεδόν καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο. Το τελευταίο χρονικό διάστημα και μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες σε κέντρα αποκατάστασης, άρχισε να στέκει στα πόδια της, το οποίο προφανώς και γνώριζε ο επί σειρά ετών σύντροφος – κατηγορούμενος.

Παρ’ όλα αυτά δε δίστασε να σηκώσει χέρι πάνω της, να τη χτυπήσει βάναυσα στο ύψος της κεφαλής, γνωρίζοντας το πρόβλημα της και να την τραντάξει με βίαιο τρόπο. Φέρεται επίσης, κατά πληροφορίες, από τα αντικειμενικά ευρήματα της ιατροδικαστικής να την στραγγάλισε.

Η αείμνηστη Κλειώ ήταν εκ των περιστάσεων αδύναμη να αντισταθεί με μοιραίο αποτέλεσμα τον αδόκητο θάνατο της». Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, θα απολογηθεί σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιστορία αγάπης με την τραγική κατάληξη

Τον αποκαλεί «έρωτα της ζωής της» και του αφιερώνει καρδούλες. Ήταν μαζί έξι χρόνια, με “σκαμπανεβάσματα”, καυγάδες, χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Μόνο που αυτός ο χωρισμός είναι οριστικός, καθώς ο τελευταίος τους καυγάς ήταν μοιραίος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πατρίς”, ο 40χρονος στάθηκε στο πλευρό της φίλης του σε εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις. Όταν εκείνη αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μήνες, εκείνος ήταν δίπλα της. Ζούσε στο εξωτερικό όπου μάλιστα παρακολούθησε το πρόγραμμα απεξάρτησης ιδιωτικού κέντρου.

Κατά διαστήματα «καθάριζε», ερχόταν στο Ηράκλειο και ξανακυλούσε. Ήταν μόλις 24 ετών όταν έχασε τον μικρότερο αδερφό του από τα πυρά αστυνομικών επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο. Μία ιστορία που σημάδεψε ανεξίτηλα τη ζωή του.
Ο 40χρονος υποστηρίζει ότι αυτό τον καιρό δεν έκανε χρήση ναρκωτικών. Με την κοπέλα του ζούσαν μαζί σε σπίτι στον Κατσαμπά, πάνω από τη γιαγιά του. Ισχυρίζεται ότι τη μοιραία ημέρα επιστρέφοντας στο σπίτι, η γιαγιά τον ενημέρωσε ότι είχε πεταχτεί από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου μία χρησιμοποιημένη σύριγγα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναστατώθηκε καθώς συνειδητοποίησε ότι είχε κάνει χρήση. Το ζευγάρι καυγάδισε. Περιγράφει ότι την έπιασε με τα χέρια από τον γιακά. Στο λαιμό φορούσε κομποσχοίνι και άλλα που της είχε πάρει δώρο εκείνος και ενδεχομένως τα τράβηξε και αυτά. Ήταν όρθιοι. Την τράνταξε με τα χέρια. Εκείνη ζαλίστηκε και ξάπλωσε στο κρεβάτι για να κοιμηθεί. Αυτός έφυγε εκνευρισμένος. Πήγε στη γιαγιά του.

Όταν επέστρεψε, ξάπλωσε στον καναπέ. Το πρωί που ξύπνησε, έφυγε. Επέστρεψε το βραδάκι και διαπίστωσε ότι η κοπέλα του ήταν ακόμα ξαπλωμένη. Τότε κατάλαβε, όπως λέει, ότι ήταν νεκρή.

Τι έδειξε η νεκροψία

Από τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι η 31χρονη έφερε υποσκληρίδιο αιμάτωμα, θλάση εγκεφάλου, πολλαπλές εκχυμώσεις σε όλο της το σώμα και ίχνη από την πίεση δακτύλων πέριξ του λαιμού.

Σύμφωνα με τον Ευρ.Κουκιαδάκης που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 40χρονου -είχε χειριστεί και την υπόθεση του αδερφού του- η απολογία του είναι συμβατή με ιατροδικαστική ευρήματα και υποστηρίζεται ότι στη χειρότερη περίπτωση πρόκειται για ατύχημα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

«Χλώμιασαν» όλοι οι Έλληνες: Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες, «συναγερμός» από την έκτακτη ανακοίνωση

Σήμερα

Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις

Λάρισα: Συγκλονιστική μαρτυρία ‑ «Με βίαζε σε ξενοδοχείο του Βόλου από τα 12 μου χρόνια»

Σήμερα

Μεταξύ άλλων, η 21χρονη είπε ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και τη βίαζε εκεί

Εθνική Ελλάδος: Η απάντηση Γιακουμάκη στις κατάρες

Σήμερα

«Μακάρι να βρουν το νόημα της ζωής»

ΑΑΔΕ: Έρχονται οι Ράμπο των ακινήτων στις 8 Απριλίου

Σήμερα

Οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν οι δυο νέες δομές της ΑΑΔΕ που μπαίνουν σε λειτουργία

Δύο έξτρα ημέρες διακοπών σε όλα τα σχολεία ‑ Πότε θα κλείσουν για Πάσχα

Σήμερα

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι τις διακοπές του Πάσχα

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.