E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Προβλήματα σε όλη τη χώρα από τη «Διδώ»

Οδηγός παρασύρθηκε στη Βέροια – Πτώσεις βράχων στα Τρίκαλα

Προβλήματα σε όλη τη χώρα από τη «Διδώ»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/12/2019 | 11:35

Προβλήματα σε όλη τη χώρα συνεχίζει να προκαλεί η κακοκαιρία «Διδώ» που πλήττει την χώρα από την Τρίτη και αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης.

Στην Αθήνα οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια με την Πυροσβεστική υπηρεσία να δέχεται κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε 13 κλήσεις από αυτές οι επτά αφορούσαν κοπές δέντρων και οι υπόλοιπες έξι σε αντλήσεις υδάτων στις περιοχές του Κορωπίου, του Λαυρίου, της Νίκαιας, του Κερατσινίου, του Φαλήρου, του Διονύσου, της Ηλιούπολης, του Αλίμου και του Μαραθώνα.

Παρασυρθηκε οδηγός από τα ορμητικά νερά στη Βέροια

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα δραματική επιχείρηση διάσωσης ατόμου που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά. Δυνάμεις της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας επιχειρούν στην περιοχή των Παλαιών Σφαγείων στην Βέροια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα όχημα έχει παρασυρθεί από τα φουσκωμένα νερά του ποταμού Τριποτάμου, λόγω της καταρρακτώδους βροχής που πέφτει από τα ξημερώματα στην περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το ορμητικό ρέμα επιχείρησαν να περάσουν δύο αυτοκίνητα. Το πρώτο πέρασε και παρασύρθηκε από τα νερά, ενώ ο οδηγός του δεύτερου οχήματος δεν προχώρησε.

Πτώσεις βράχων στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει καταπτώσεις βράχων σε αρκετά σημεία του ορεινού όγκου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, σύμφωνα με δηλώσεις στο στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη. Την ίδια ώρα το ύψος του χινιού και σε υψόμετρο πάνω από 900 μέτρα έχει φτάσει τους 15 πόντους.

Ο κ. Μιχαλάκης ανέφερε επίσης ότι έχει ανέβει σε επικίνδυνο σημείο η στάθμη υδάτων ορισμένων ποταμών - εκτός του Πηνειού- θέτοντας σε επιφυλακή τον μηχανισμό της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων. Η κυκλοφορία στους δρόμους, τόσο του επαρχιακού όσο και του εθνικού δικτύου διεξάγεται χωρίς προβλήματα, ενώ στην προσπάθεια συνδράμουν 12 μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κοπές δέντρων στη Θεσσαλονίκη λόγω της κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία ''σάρωσε'' και τη Θεσσαλονίκη με την πυροσβεστική να επεμβαίνει σε δύο περιστατικά με πτώσεις δέντρων στην οδό Εγνατία και στο Πανόραμα. Και στις δύο περιπτώσεις δεν σημειώθηκε τραυματισμός ή υλικές ζημιές.

Την ίδια ώρα προβλήματα παρουσιάζονται στους Κεντρικούς δρόμους της Χαλκιδικής: λόγω υπερχείλισης υδάτων έχει διακοπή η κυκλοφορία, στο 1ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Μεταμόρφωσης – Μεταγκιτσίου, καθώς και στο 1ο χλμ Ορμύλιας – Βράσταμων.

Τα προβλήματα παραμένουν ακόμα στο 31ο χλμ της Ε.Ο. Πολυγύρου – Ιερισσού καθώς και από το 8ο έως το 11ο χλμ Βαρβάρας – Ολυμπιάδας προς την Ολυμπιάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιωάννινα: Χιόνι στα ορεινά χωριά στην Πίνδο

Τα πρώτα χιόνια του φετινού χειμώνα έπεσαν την νύχτα και το πρωί στην οροσειρά της Πίνδου. Ορεινές περιοχές και χωριά της Κόνιτσας, του Μετσόβου και του Ζαγορίου, που βρίσκονται σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, ξημέρωσαν στα λευκά.

Δύσκολη όμως ήταν η κατάσταση στην βόρεια Εύβοια και τη Θεσσαλία: Ειδικότερα, στην περιοχή της Ιστιαίας έχουν κλείσει δρόμοι από πτώσεις δέντρων, ενώ υπάρχει και υπερχείλιση του ποταμού στο χωριό Γούβες.

Στα ορεινά χωριά της Θεσσαλίας ο δυνατός αέρας ξήλωσε στέγες και κεραίες από σπίτια, ενώ υπάρχει πρόβλημα στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας, όπου από τη μεγάλη βροχόπτωση φαίνεται πως υπάρχει εισροή υδάτων εντός του κτιρίου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Έχουμε αποδείξεις ότι οι δράστες συνδέονται με Ουκρανία, λέει η Ρωσία

Σήμερα

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα είχαν λάβει σημαντικά ποσά μετρητών και κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία

Κλείνουν παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω ακαταλληλότητας – Δείτε ποιες είναι

Σήμερα

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Σήμερα

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες οι δράστες

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.